Categories
Kesihatan

MosquitoBlock – Gelang Anti Nyamuk

MosquitoBlock
Gelang Tangan Pintar yang Berinovatif ini Melindungi Keluarga anda daripada Nyamuk Tanpa Perlu Menggunakan sebarang Bahan Kimia Berbahaya!

✔ 100% Bebas Kimia
✔ Selamat Sepenuhnya
✔ Selesa dan tersendiri
✔ Menyenangkan Tidur
✔ Caj dengan Pantas, Bateri yang tahan lama
✔ Tidak Bersepah

Nyamuk boleh menjadi cabaran bagi ramai orang. Decitan yang menjengkelkan, gigitan yang menyakitkan, kemerahan dan kegatalan yang tidak dapat ditanggung boleh membawa sedikit ketidakselesaan kepada orang dewasa dan kanak-kanak. Malangnya, banyak nyamuk membawa jangkitan dan boleh menyebabkan penyakit yang lebih serius. Ubat nyamuk elektrik tradisional tidak berkesan. Jika anda sedang mencari penyelesaian universal untuk masalah ini untuk semua ahli keluarga, kami mengesyorkan MosquitoBlock Gelang Anti Nyamuk memesan. Ia adalah penghalau serangga yang ideal yang 100% mesra alam dan selamat untuk kesihatan manusia dan alam sekitar. Ini adalah alternatif terbaik untuk menggunakan bahan kimia atau penghalau elektrik. Gelang yang mudah dan bergaya dengan fungsi jam tangan pintar bukan sahaja melindungi daripada serangga, tetapi juga melakukan beberapa fungsi penting lain.

MosquitoBlock – penerangan, harga, beli, pesanan, penghantaran

Model jam digital universal dibuat menggunakan teknologi terkini untuk menghalau serangga dengan mendedahkannya kepada gelombang ultrasonik frekuensi rendah. Tahap kekerapan ini tidak dapat dilihat oleh manusia, tetapi ia juga tidak dapat ditanggung oleh mana-mana jenis serangga: nyamuk, lalat, lipas, dan sebagainya. Sarung jam tangan aluminium yang tahan lama melindungi peranti daripada kejutan atau terjatuh dengan pasti. Untuk mengaktifkan fungsi perlindungan, anda hanya memerlukan MosquitoBlock beli di Malaysia dan membolehkannya. Dalam radius beberapa meter, medan elektromagnet yang tidak kelihatan dengan frekuensi ultrasonik akan dicipta berhampiran anda, yang menghalau serangga. Pencipta peranti ini menjamin 100% penggunaan jam tangan yang selamat untuk orang dewasa, kanak-kanak dan haiwan peliharaan. Satu-satunya orang yang terjejas oleh jam tangan ialah nyamuk dan lalat, yang cuba menjauhkan diri daripada sumber sinaran frekuensi rendah.

Terdapat beberapa sebab yang jelas mengapa anda perlu memesan Mosquito Block jam tangan pintar anti nyamuk penghantaran:

  • Cara paling berkesan untuk menghalau serangga.
  • Tiada bahan kimia, tiada racun dan tiada kesan toksik kepada alam sekitar.
  • Alat moden, mudah, bergaya dengan banyak fungsi berguna.
  • Perlindungan sehingga 130 jam dengan sekali cas.
  • Sesuai untuk orang dewasa dan kanak-kanak.
  • Tidak perlu sentiasa menukar tablet penghalau atau menggunakan asap beracun untuk menghilangkan nyamuk.
  • Bekerja di dalam, di luar rumah, dalam pengangkutan.
  • MosquitoBlock Gelang Anti nyamuk Dewasa harga lebih murah daripada satu set penghalau elektrik.

Untuk memesan produk ini, lawati MosquitoBlock kedai atas talian dan tinggalkan permintaan sekarang. Penghantaran pesanan dijalankan ke seluruh negara dalam masa beberapa hari.